28 Haziran 2007 Perşembe

Levent Erdoğan'ın pehlivanları çok iddialı

Ahmet Taşçı, 56 yaşına kadar güreşerek Kel Aliço'nun rekorunu kırmak istiyor.

Medyada daha çok Beşiktaş Asbaşkanı olara tanınan Levent Erdoğan, Türkiye'de yağlı güreşin en büyük destekçilerinden biri...
Başpehlivan Ahmet Taşçı'nın kıspetinin arkasında yazan 'Av. Levent Erdoğan' ibaresiyle ilk olarak tanıdığımız Erdoğan, 2002'de kendi adını taşıyan, Türkiye'nin ilk gerçek yağlı güreş kulübünü kurarak ata sporuna hizmetlerini sürdürdü. Her sene başarılı maçlar çıkaran Karamürsel Levent Erdoğan Yağlı Güreş Kulübü'nün pehlivanları bu sene de oldukça iddialı.

Geçtiğimiz gün, başpehlivanlar Ahmet Taşçı, Gökhan Arıcı, Reşat Turgut, Mehmet Yılmaz, Murat Aydoğdu, Ziya Ünlü ve Sermest Bulut'un da yer aldığı takım kadrosu, Erdoğan'ın Levent'teki ofisini ziyaret etti.
'Megastar' Ahmet Taşçı, beş yıldır başarılı bir çalışma dönemi içinde olduğunu belirterek, ''Bu yıl gerçekten iyi hazırlandık. Takımımızda çok iyi başpehlivanlar var. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bu yıl bu özlemimiz bitecek, altın kemeri getireceğiz'' diye konuştu.
Taşçı, yağlı güreşlerde artık bir simge olduğu, ancak yaşının da ilerlediği (49) hatırlatılarak yöneltilen ,''Nereye kadar gideceksin'' sorusuna ise, ''Kel Aliço 56 yaşına kadar güreşti. Onun rekorunu kırmak için mücadele ediyorum. İnşallah onun rekorunu kırarken arada bir altın kemer daha kaparım diyorum. O yüzden bu çalışmamızı devam ettiriyoruz. En büyük destek Levent abimiz, başkanımız...'' yanıtını verdi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!