5 Temmuz 2008 Cumartesi

Çeyrek finalistler belli oldu!


3. tur sonuçları şöyle (yenen/yenilen)

recep kara / şaban yılmaz
sermest bulut / ömer aslantaş
ekrem yavuz / ali rıza kaya
yüksel kalay / sezgin yüksel
osman aynur / ahmet yavuz
salih dorum / hasan tuna

kenan şimşek ve fatih atlı doğrudan çeyrek finale yükseldi.

* kaderin bir cilvesi, turnuva öncesi kura sistemini eleştirmek için basın toplantısı düzenleyen iki pehlivan, recep kara ve şaban yılmaz'ın güreşi 35 dakikalık normal süre ve 10 dakikalık puanlama sonunda bitmedi ve kurayı recep kara kazandı. şaban yılmaz hakem kulesine itiraz edip, gözyaşı döktü. seyircilerden de yılmaz'a destek geldi.

* 3. tur güreşlerinde sadece geçen yılın finalisti hasan tuna'nın elenmesi sürpriz oldu. geçmiş yıllarda son derece vasat görünen salih dorum kariyerinde ilk kez kırkpınar'da çeyrek finalist oldu. dorum aslında başaltı birincisi olmuştu zamanında ancak bir türlü istenen atılımı yapamamıştı. bu sene şeytanın bacağını kırdı.

* ağa mehmet çadıl iyi hoş adam ama sanki bana ona ezberletilmiş şeyleri söylüyormuş gibi geliyor. bugün çıkmış altın puan sisteminin kaldırılmasının yağlı güreşe hareket getirdiği yönünde bir açıklama yapıyor. ya eyvallah, altın puan kötüydü ama kura çok mu güzel be mehmet bey? bir kişi çıksın da "kura sistemi getirdik, nedeni de şu" desin...

* ermeydanının konukları arasında ünlü mankenler fulya keskin ve yeliz oney de vardı. sarayiçi'nde bu akşamki bendeniz konserini sunmak içzin edirne'ye gelen hanım kızlarımız, fırsattan istifade yağlı güreş izlemek istemişler.

Hiç yorum yok: